We hebben echt een primeur te pakken! Spring komt op tv! Hoe gaaf is dat?
Istock 980387248 2000
Uitgelicht

We hebben echt een primeur te pakken! Spring komt op tv! Hoe gaaf is dat?

Wat een geweldig nieuws hebben we voor jullie! Onze organisatie schittert in het programma Doe Maar Duurzaam op SBS6. Op zaterdag 21 september om 16.00 uur is het zover. Dus zet die datum met grote letters in je agenda, want dit wil je absoluut niet missen!
Doe Maar Duurzaam 

Doe Maar Duurzaam is hét programma dat elke week een nieuw duurzaamheidsvraagstuk onder de loep neemt. In deze speciale aflevering nemen ze een kijkje bij onze locaties in kindcentrum Ganapja in Gennep. Mark Udink (Raad van Bestuur) vertelt en laat zien over hoe wij duurzaamheid bij Spring in de praktijk brengen. Supertof, toch?

Bij Spring geloven we dat vroeg leren over duurzaamheid echt heel belangrijk is. Maar hoe draag je als kinderopvang bij aan zo’n hoopvolle toekomst? En hoe ziet duurzaamheid er bij ons uit? Duurzaamheid gaat niet alleen over het milieu. Het is meer dan dat. Het gaat om het maken van verantwoorde keuzes voor de lange termijn, aldus Mark.

Mark vertelt ook over hoe we bij Spring de kinderen bewust maken van de natuur om hen heen. Denk aan onze moestuinen, het leren over de wereld en het samen ontdekken van de natuur. Allemaal met de kinderen samen!

Maar dat is nog niet alles. We laten ook zien wat een gezonde leefstijl betekent bij Spring. Van ons nieuwe voedingsbeleid tot het omarmen van verschillende culturen. En hoe we aandacht hebben voor het welzijn van onze medewerkers. 

Ben je al nieuwsgierig? Zet de datum in je agenda en zorg dat je lekker klaarzit! 

Contact met Spring via Whatsapp +31 6 38 84 70 85